Röviden szeretnénk bemutatni Önnek a Nógrád Megyei Szuperinfót és pár szót szólnánk az országos Szuperinfó hálózatról.

A Nógrád Megyei Szuperinfó A/3-as formátumú, színes, minden pénteken 63.000 példányban megjelenõ információs hetilap. A Magyar Posta a megye minden városában (Salgótarján, Balassagyarmat, Rétság, Szécsény, Pásztó, Bátonyterenye) 100%-os arányban, a 125 községben pedig 50%-os arányban a postatérbe terjeszti.

A vállalkozók és intézmények valamennyi településen névre szólóan kapják az újságot. Fentiek mellett Hetente eljuttatjuk az újságot a Nógrád megyével határos szlovákiai városokba is, az ott megjelenõ magyar nyelvû újságok mellékleteként.


A magyarországi SZUPERINFÓ hálózat lapjai hetente megközelítõleg kb. 3.000.000 példányban jelennek meg, így összhatásuk vetekszik, ha meg nem haladja a televízió reklámok hatását. Hatvan szerkesztõség dolgozik Magyarországon azért, hogy Önökhöz minél több információ eljuthasson. Természetesen mindannyiunk vesz fel hirdetéséket az ország bármely területén, így hirdetõ partnereinknek lehetõségük van arra , hogy igényeiknek megfelelõen területi kampányt vegyenek igénybe.

Például egy három (Önök által kiválasztott) megyés kampány körülbelüli költsége, 77 x 70 mm-es hirdetéseket feltételezve, 4 héten keresztül megyénként kb. 100.000Ft.

Több példa is bizonyítja, hogy elsõsorban azok a kis és közepes cégek -melyek óvatosan költhetnek reklámra- ideális partnerre találhatnak a Szuperinfóban. Az a példányszám ugyanis, melyet vevõink részére biztosítani tudunk, bátran állíthatjuk, vetekszik bármely más reklámhordozóval, az árat tekintve pedig maximálisan alkalmazkodik partnereink lehetõségeihez.

Csak kiragadott példa, hogy Budapesten 250.000 példányban, már 25.000,-Ft-ért megjelentethet hirdetést.


Álljon itt néhány statisztikai adat az elõzõ év munkájából:


Sok olvasónk kérdezi, hogyan tud apróhirdetést feladni lapunkba akkor, amikor nem jelentetjük meg a feladást segítõ kupont.

Kérjük Önöket, levélben küldjék meg hirdetésük szövegét és "rózsaszín" postautalványon adják fel lakossági apró esetén a 350,-Ft-ot, közületi apró esetén az 1.750,-Ft-ot. Ha keddig megkapjuk levelüket, akkor már pénteken, ha késõbb, akkor egy hét múlva olvashatják apróhirdetésüket a Szuperinfóban.

Nekünk, a Nógrád Megyei Szuperinfó készítõinek nagy öröm, hogy a lap elõkészítési technikájában olyan apró, de hatásában kedvezõ lépéseket tudtunk tenni, melyek révén pontosabb, színhûbb lapot tudunk elõállítani.

Ha bármely észrevétele, felvetése van a fentiekkel kapcsolatban, kérjük keressen meg bennünket levélben, személyesen, telefonon vagy e-mail-en.

Köszönjük, hogy szánt ránk egy kis idõt:

a Szuperinfó szerkesztõgárdájaE-mail címünk: szuperinfo@is.hu
Cím: 3100 Salgótarján, Fõ tér 1.
Tel./Fax: (32) 410-516
Tel.: (32) 417-244/170-es és 189-es mellékek
Mobil: (30) 351-919
Számlaszámunk: [MHB 10 200490-37074630-00000000]


Design & Published by iNET Shift


A Hungary HyperBanner tagja